Uren hud

Uren hud

Er du træt af uren hud?

Hvis du pludselig får akne i ansigtet, er det oftest, fordi din krop prøver at fortælle dig noget.

Hvis du er ovre den første ungdom og pludselig får uren hud, skyldes det for det meste noget i din livsstil, hvor kroppen er i ubalance. Det kan være stress, manglende søvn eller fordi man er i en presset situation, som fx en skilsmisse.

I primitive kulturer findes akne stort set ikke. Men det gør sukker og korn heller ikke! Så mange forskere mener, at sukker- eller kornholdige fødevarer samt mælkeprodukter og stærkt forarbejdede fødevarer udvirker en negativ indflydelse på din krop, Disse kan øge sukkerindholdet i dit blot og dermed producere mere insulin, som igen medfører flere mandlige hormoner, der for hudens vedkommende betyder, at porerne udskiller talg, der igen tiltrækker bakterier og derved opstår fx akne.

Din hud er et levende organ. Så, hvis dit humør svinger, ja så er det også ubalance i din hud. Derfor kan du opleve at få uren og måske bleg og usund hud. Hvis du føler dig stresset, bliver din hud mere følsom end normalt og kan opføre sig anderledes, end den plejer. Så, det er en god ide at stoppe op og tænke over, om der er noget, du kan ændre selv i din hverdag.msm155propolis155

Heldigvis er vores krop fantastisk til at hele sig selv. Så undgå at kradse eller trykke på huden, fordi du derved risikerer at få grimme ar. Nogle helt basale råd er. at

  • rense din hud morgen og aften med rensemælk eller med en økologisk sæbe, der har en ph-værdi på 5,5 ligesom din hud
  • duppe efter med en tonic uden alkohol. Alkohol vil udtørre dine porer, så der kan samle sig snavs i dem.
  • bruge en dagcreme, som beskytter mod vind og vejr
  • evt. anvende en serum som genopbygger indefra, hvis man er stresset, har sovet dårligt, spist forkert etc.
  • spise sundt og regelmæssigt. Med økologisk kød, fisk, grøntsager, frugt, æg, nødder og frø er du godt på vej. Undgå for mange kemikalier/tilsætningsstoffer i din mad.
  • drikke meget vand
  • få nok søvn
  • undgå overdreven solbadning

Her på klinikken kan vi hjælpe dig med gode hudplejeprodukter, så du selv hjælper til udefra, og disse kan for det første bruges til andet end uren hud, og for det andet har de ingen bivirkninger. Propolis cremen er også fantastisk som dagligdags creme mod tør hud og MSM cremen er også god mod smerter i led og sener.

Du har også mulighed for at få diamantslibning eller radiofrekvens behandlinger mod akne/uren hud, som meget effektivt hæmmer betændelsestilstand, hvorved mindskes forekomst af hudorme og bumser lidt efter lidt. Derudover bliver huden glattere, blødere og mere ensartet.

Information

Klinikken har kun åbent efter forudgående telefonisk aftale.

Jyske Bank:    5068 1363078
CVR:               2862 1833

Sådan behandler vi dine data!