Aloe Vera - Hvad er det godt for?

Aloe Vera - Hvad er det godt for?

Mange kender Aloe Vera planten og ved, den kan være god at have i vindueskarmen, hvis man får brændt sig.

Og det var faktisk en revolution, da man opfandt en metode til at bevare plantens fantastiske egenskaber, så den kunne bruges i cremer, drikke, shampoer mm. For Aloe Vera er faktisk sårbar, da den ikke tåler ilt. Det betyder, at når planten skæres af, skal den ind på fabriken og igennem processen inden for en time, ellers ophører de gavnlige virkninger, som vi påskønner.

Om planten Aloe Vera
Det findes ca. 400 arter af Aloe i verden, der hver har sine fine kvaliteter. Men kun en enkelt sort har været elsket af menneskeheden siden tidernes morgen, og det er Aloe Barbadensis Miller. Det er den Aloe vera, som Rex Maughan blev så betaget af, at han i 1978 grundlagde Forever Living Products.
 
Aloe vera er en subtropisk plante, der er i stand til at oplagre en masse vand. Bladene indeholder en tyktflydende gelé, der foruden vand indeholder en helt unik blanding af forskellige stoffer. Geléen kan enten drikkes som kosttilskud eller blandes med andre ingredienser til forskellige hud- og hårplejeprodukter.

Aloe Vera gelé
Forevers Aloe vera-gelé er et resultat af et gedigent kvalitetsarbejde, der starter med, at de friske blade kun et par timer efter, at de er høstet, gennemgår en grundig rensningsproces, hvor de skylles flere gange i koldt vand og højtryksrenses. Eventuelt affald fjernes, og bladene inspiceres for at sikre, at de ikke er beskadigede. Skallen på bladene skrælles væk, da den eksempelvis indeholder det naturlige stof aloin, der blandt andet kan virke laksativt. Skallen fjernes manuelt, og dermed minimeres og kontrolleres mængden af aloin i slutproduktet. Forevers Aloe vera-gelé består udelukkende af inderfileten, der stammer fra plantens indre, hvor den er godt beskyttet mod ydre påvirkninger. Den rene gelé opsamles, og skalrester fjernes manuelt. Derefter gennemgår geléen en patenteret stabiliseringsproces, der beskytter mod oxidering. Blad- og skalrester ender på komposten og indgår i det naturlige kredsløb. For at være sikre på, at vi altid har et sikkert produkt, gennemgår geléen både laboratorietests og analyser, før den indgår som ingrediens i vores drikke og øvrige produkter. Se en video om Aloe Vera produktion her

Producenten
Forever er verdens største producent af Aloe vera, og de ejer deres egne plantager, som ligger i Texas og Den Dominikanske Republik. Man kan ikke lave et godt produkt ud af dårlige råvarer og derfor begynder de fra bunden og dyrker omsorgsfuldt deres Aloe vera-planter med vekselbrug for ikke at udpine Jorden, de ejer og kontrollerer hele forløbet fra plante til produkt og fremstiller Aloe veraen i deres egne produktionsanlæg, hvor den kontrolleres og udvikles på i deres egne laboratorier.

Kendt i tusinde år
Aloe vera er i sig selv en troværdig og anerkendt ingrediens, idet den har en lang historie bag sig – den har været anvendt i tusinder af år for sine unikke egenskaber, også af berømtheder som Hippokrates og Egyptens skønhedsdronning Kleopatra, for blot at nævne nogle få.

Før i tiden strøg man et frisk Aloe vera-blad direkte på huden, når man havde knopper eller tør hud for at gøre den blød og smidig igen. Aloe vera dæmper kløen fra insektstik og køler huden ved solskoldning. Planten bruges og elskes af mennesker over hele verden, idet den beroliger, fugter og plejer huden, og deres utrolig populære hovedprodukt Forever Gel Original drikkes af millioner af tilfredse kunder hver dag.

Information

Klinikken har kun åbent efter forudgående telefonisk aftale.

Jyske Bank:    5068 1363078
CVR:               2862 1833

Sådan behandler vi dine data!