HVORFOR VÆLGE 4WELLNESS?

I 4wellness bestræber vi os på at leve op til dine forventninger, når du kommer her! Dvs. at du har det behageligt, får en god behandling og et godt resultat.

Vores mission er, at vi hele tiden kan udvikle os og blive dygtige inden for de grene, vi har valgt at tilbyde kunderne. At de teknikker og behandlinger, vi tilbyder, får vores kunder til at føle sig godt tilpas.

At de maskiner, vi anskaffer, er gennemtestede og giver et godt resultat. At produkter og behandlinger kan hjælpe til at holde huden flot og ungkommelig i lang tid og være med til at fjerne spændinger.

Vi kan helt sikkert ikke gøre dig 10 år yngre, men vi kan få dig til at føle, at din hud er blevet 10 år yngre!

Benhandlingerne er baseret på veldokumenteret viden, og vi kan tilbyde behandlinger, som kan reducere nogle problemer væsentligt - med minimum af ubehag, selv om de er effektive.

Produkterne, der anvendes er økologiske og baseret på den nyeste viden inden for hudpleje og har basis af aloe vera. Det betyder, at første ingrediens er aloe vera, hvor andre dyre mærker har aqua på førstepladsen. Derfor er vores produkter meget drøje, og man skal bruge mindre, end man er vant til. Produkterne tilpasses, så de passer til alder og type, og indeholder bl.a. citrus, agurk, hvid te og AHA.

Information

Klinikken har kun åbent efter forudgående telefonisk aftale.

Jyske Bank:    5068 1363078
CVR:               2862 1833

Sådan behandler vi dine data!