radiofrekvensbehandlinger

Radiofrekvens behandlinger

Radiofrekvens behandlinger (RF) kan reducere slaphed og rynker i huden, karsprængninger, akne og reducere lokale fedtansamlinger.

4wellnes bruger en sonde med bipolar radiofrekvens til at løfte og opstramme huden i ansigtet. Sonden påvirker kun de øverste lag i huden og kun i et mindre område. Maskinen har 30 forskellige programmer tilpasset kroppens områder. Ved behandlingen trænder et elektrisk felt med høj frekvens ned i huden, hvorved der dannes varme, som får hudens kallogenfibre til at trække sig sammen og stimulere dannelsen af ny kollagen.

Virker det?

Radiofrekvens behandling er en meget virksom metode og anerkendt inden for videnskaben, idet man medicinsk anvender det til lever-, nyre- og urinvejssygdomme, lige som det anvendes mod nogle kræftsvulster. Disse maskiner er selvsagt meget kraftigere, end den vi bruger her i klinikken.

Er der bivirkninger?

Der er meget få bivirkninger, da radiofrekvens behandling er en mild behandlingsform. Man oplever generelt intet ubehag under behandlingen - kun en behagelig varme. Nogle få oplever lidt rødme eller hævelse i huden en lille tid efter, men dette er helt ufarligt.

Hvad skal man være opmærksom på?

Under behandlingen må man ikke have briller eller kontaktlinser på. Heller ikke smykker i ansigtet.

Hvem kan ikke behandles?

Mennesker med immunosuppressive sygdomme, mennesker med autoimmun sygdomme, mennesker med pacemakere eller alvorlige hjerteproblemer, mennesker med kræft.

Information

Klinikken har kun åbent efter forudgående telefonisk aftale.

Jyske Bank:    5068 1363078
CVR:               2862 1833

Sådan behandler vi dine data!