Skrubbecreme

Har du tør hud?

Oftest skyldes det tørre hudceller, som ikke er skrubbet af.

Vi skifter hud hver 3 uge hele livet igennem. Og nu er det jo ikke som hos slangerne, hvor det hele falder af på én gang! Derfor er en skrubbecreme en rigtig god ide, fordi den hjælper huden med at fjerne døde hudceller og give plads til nye. Den renser, plejer og blødgør og giver huden en glattere og friskere fornemmelse. Når man bruger en skrubbecreme er det vigtigt - ikke at gnide for hårdt, og allervigtigst at bruge en creme, der ikke ødelægger din hud. Køber du en billig skrubbecreme, er der måske sandkorn i, som selvfølgelig skrubber din hud, men den ridser og ødelægger også huden.

Huden producerer nye celler hver dag og afstøder samtidig millioner af døde celler. Denne proces bliver langsommere og langsommere, jo ældre vi bliver, og det kan resultere i en hud, der er tør, grå og mat på overfladen. En skrubbecreme renser ikke bare huden og efterlader den ren og frisk – den modvirker også tilstoExfoliator155ppede porer, fugter og plejer. Det bevirker, at serum og ansigtscreme lettere kan trænge ind i huden og virke mere effektivt.238 AloeScrub155

Du får:

  • en effektiv og skånsom eksfoliering
  • ingredienser, der giver et silkeblødt resultat
  • ingredienser, der plejer, blødgør og fugter
  • en drøj formel med en let naturlig frugt-/blomsterduft

På klinikken forhandler vi 2 dejlige skrubbecremer / exfoliatorer, som med fordel kan anvendes et par gange om måneden. FOREVER ALOE SCRUB og SMOOTHING EXFOLIATOR, hvor sidstnævnte er den mildeste.

Information

Klinikken har kun åbent efter forudgående telefonisk aftale.

Jyske Bank:    5068 1363078
CVR:               2862 1833

Sådan behandler vi dine data!